Nabízíte Parfémy,Kosmetiku??

Využijte naši nabídku na Banerovou reklamu.Nejlevnější Reklama na Internetu .Zadejte Baner dle návodu na postup.(Návod)

 

 

Dejte všem vědět o svém ESHOPU  s Parfémy a Kosmetikou. JAK?  Využijte možnost vložení Vaší Reklami pomocí našeho jednoduchého systému Banerová Reklama.

Není nutné žádné dovednosti a znalost html kódů,vkládání Baneru tou nejjednodušší cestou právě u Nás. Velmi jednoduchý způsob za tu nejnižší možnou Cenu !!!

Klikněte na Baner - ADVERTISE HERE a pak už se stačí rozhodnout Zda si vyrvoříte Baner pomocí našeho jednoduchého systému nebo zda vložíte již hotový vlastní Baner,který máte uložený ve svém PC.Postup jak ??? najdete na stránkách tohoto webu : REKLAMA NA NAŠEM WEBU

Vítejte ve světě Maybe parfémů

Máte rádi parfémy, ale vadí vám jejich vysoká cena? Chtěli byste mít vlastní velice prosperující podnikání, které váš bude bavit? Chcete nakupovat kvalitní parfémy za nízké ceny a přijít si k tomu ještě měsíčně na pěkné peníze, všechno z pohodlí a tepla vašeho domova? To vše a mnohem víc vám nabízí německá společnost MAYBE PARFUM World.

Proč kupovat parfém za 3 500Kč, když je výrobní cena 2 Euro = 50 Kč ? Záleží jakou cestou jde parfém k nám. Podívejte se sami. 9 z 10 inteligentních lidí u této nabídky řekne ANO, jelikož když dám vedle sebe dvě shodné věci a cena se liší 7-10x, tak pak není o čem přemýšlet. Navíc když ještě máme vydělávat peníze za to, že využíváme této výhody. Nechci Vás zbytečně unavovat dlouhými texty o tom, jak je to vlastně s cenou parfémů, proto se pohodlně usaďte a klikněte si na play a poslechněte si řekněme poněkud šokující pravdu. Prezentace, kterou uvidíte po kliknutí na větu : " Měli bz jste vědět . . . . . , shlédně+te video,které se zabývá tvorbou ceny parfémů.

                      Měli by jste vědět jak a co tvoří CENU PARFÉMŮ !!

 

Společnost MAYBE PARFUM World velmi úspěšně funguje již v několika zemích světa a na český trh vstoupila 1. 6. 2010. Je to společnost, která prodává velmi kvalitní parfémy (eau de parfum) inspirované světoznámými značkami a označeny novým originálním jménem. MAYBE PARFUM si zakládá ale především na kvalitě svých parfémů. Důkazem toho je vysoký obsah vonných esencí, které parfémy obsahují. Dámské vůně obsahují 24 % vonných esencí a pánské 20 % vonných esencí, což je více než u běžných parfémů, kde se většinou podíl vonných esencí pohybuje okolo 20 % u dámských a 16 % u pánských. MAYBE parfémy jsou rozlévány do krásných flakónků po 50 ml.

Výrobcem a producentem vonných esencí je německá firma DROM se stoletou tradicí. Tato parfumérská firma vyrábí a dodává úplně stejné esence i pro většinu světových značkových výrobců parfémů. Proto jsou výsledné vůně prodávané pod značkou MAYBE PARFUM takřka totožné s vůněmi všeobecně známých a velmi drahých značek parfémů.

Tajemství nízké ceny těchto parfémů je, že neplatíte za drahou značku parfému, jejich reklamu a vysokou cenu flakónků, do kterých jsou tyto parfémy naplňovány. Efektivnější je i jejich prodej prostřednictvím distributorů. Platíte tedy pouze za recepturu vúně, protože vůně se nedají podle platné legislativy patentovat.a na tom je tedy založena obchodní strategie společnosti MAYBE PARFUM World.

MAYBE PARFUM prodává parfémy prostřednictvím síťového marketingu (MLM), což umožňuje podnikání každému spotřebiteli parfémů MAYBE PARFUM. Staňte se zákazníky a distributory parfémů MAYBE PARFUM i Vy a vytvořte si tak možnost příjmu nejen z vlastního prodeje, ale využijte i možnosti si vybudovat rozsáhlou síť distributorů a získávat provize i z jejich obratu.

Abyste mohli začít spolupracovat s MAYBE PARFUM World, musíte se stát registrovaným členem. Pro registraci stáčí vyplnit registrační formulář a nebo nás jakkoliv jinak kontaktovat. My Vaše údaje zaneseme do systému, který vám vygeneruje Vaše vlastní osobní číslo a heslo, díky kterému se budete moci přihlašovat do systému To vše trvá jen několik málo minut, protože systém MAYBE PARFUM funguje online. Po registraci obdržíte e-mail se všemi důležitými informacemi. Poté už vám nic nestojí ve Vaší cestě k úspěchu a můžete začít hned pracovat. Registrace Vás k ničemu nezavazuje. Spolupráci máte možnost kdykoliv ukončit..

Registrace je zcela ZDARMA Jediná doporučená investice je vzorkovník vůní a to proto, že vůně bez vzorkovníku se prodávají velmi špatně. Krásný kufřík se 100 vzorky stojí 960,- Kč. To zda si jej však zakoupíte či nikoliv je jen a jen na Vás. Nákupní cena parfému je 315,- Kč , doporučená prodejní cena je 415,- Kč a to za 50 ml! Zboží se hradí předem na základě faktury došlé e-mailem na Vaši e-mailovou adresu.

Lze prodávat v internetových i kamenných obchodech, salonech, atd.

Existují čtyři způsoby, jak vydělávat peníze s MAYBE PARFUM a je jen na vás jaký si vyberete:

  1. Můžete prodávat produkty MAYBE PARFUM a získat peníze z rozdílu mezi velkoobchodními cenami, za které parfémy nakupujete od MAYBE PARFUM, a cenou prodejní, za kterou si od vás parfémy vaši zákazníci nakupují.
  2. Můžete také registrovat nové spolupracovníky pro MAYBE PARFUM a vytvořit si vlastní síť spolupracovníků, se kterými budete neustále v kontaktu a motivovat je.
  3. Máte možnost zkombinovat obě předchozí činnosti a začít vydělávat peníze s MAYBE PARFUM, protože to je ten nejefektivnější způsob podnikání u MAYBE PARFUM.
  4. Získávat provize z celosvětového obratu

U MAYBE PARFUM je každý parfém ohodnocen určitým počtem bodů. Vy dostáváte body za každý nákup a také se Vám přičítají body za nákupy Vaší skupiny (osob, které jste k MAYBE PARFUM registroval Vy) tzv. Vaše skupinové body. Za takto získané body vám přísluší odměna přesně stanovená v marketingovém plánu MAYBE PARFUM. A to je hlavní důvod proč se vyplatí nejenom prodávat sám, ale také registrovat další spolupracovníky a vytvářet tak novou distribuční síť spolupracovníků.

Provize jsou vypláceny na základě měsíčního bodového obratu. Provize Vám vyplatíme podle Vašeho obratu a obratu Vaší skupiny. Platba je vždy 20-tého dalšího měsíce a od 50€. MAYBE PARFUM odměňuje distributory i podílem z celosvětového obratu. Těšit se z tohoto světového bonusu můžete, pokud budete mít osobních 16 bodů + 88 bodů z vlastního prodeje nebo z prodeje nového distributora z vaší 1. linie.

Členství u MAYBE PARFUM není podmíněno pravidelnými nákupy. Vaše členství u MAYBE PARFUM, by však mohlo zaniknout, pokud do 3 měsíců od registrace neuskutečníte nákup alespoň dvou parfémů MAYBE.

Každý začínající člen by si měl nejdříve přesně stanovit cíle a při jejich plnění se nenechat ničím zviklat nebo odradit. V našem podnikání je důležité, že pracujete sami pro sebe a hlavně na sebe. Nenechte se odradit zkušenostmi a pomluvami od lidí, kterým se v MLM nedařilo. Každý prostě nemůžu dělat všechno. A to že oni to nezvládli, neznamená, že Vás to také k úspěchu nedovede. Nejjednodušší je všechno si vyzkoušet sám na vlastní kůži. Zvlášť když se vám teď tato možnost nabízí zcela zdarma. Uvědomte si však, že stále mluvíme o práci, ale i ta může přinášet mnoho potěšení a zábavy, musíte však mít trochu trpělivost. Chcete-li však být dobrým prodejcem a nabídnout svým zákazník širokou škálu MAYBE parfémů, doporučujeme zakoupit luxusní kožený kufřík se vzorky všech 100 parfémů. Zda si jej koupíte či nikoli, je však pouze na Vás. Ale ruku na srdce jak by se Vám vybíral parfém, když nevíte jak který voní. Nejedná se o žádnou nákladnou investici. Kufřík navíc můžete brát pomalu jako svého partnera, protože on prodává v podstatě sám, stačí jej někomu zapůjčit.

Váš úspěch v prodeji parfémů MAYBE PARFUM bude tkvět zejména v tom, že budete spolupracovat s mladou ambiciózní firmou, že budete pracovat s produkty vysoké kvality za nízké ceny, dále je zde revoluční marketingový plán, vysoké marže a minimální počáteční náklady. Příležitost je tu pro všechny, bez ohledu na zkušenosti a vzdělání. Jediné co opravdu potřebujete je touha vydělávat peníze a zlepšit si svou životní úroveň. Vždy však pamatujte, že Váš úspěch bude záviset jen a jen na Vás. My Vám můžeme představit tuto báječnou nabídku od MAYBE PARFUM a ukázat Vám cestu po které se vydat, ale jít už musíte sami.

Chci se nyní zaregistrovat jako distributor parfémů MAYBE PARFUM!

 

Podmínky členství u MAYBE Parfum

Členem MAYBE Parfum se může stát každá právnická osoba nebo každá fyzická osoba starší 18 let.

Zájemce o členství v MAYBE Parfum musí být zaregistrován platným členem MAYBE Parfum, který se následně stává jeho sponzorem. Registrace je zcela zdarma.

Pravidelné nákupní limity nejsou stanoveny. Členství u MAYBE Parfum však automaticky zaniká, jestliže nově registrovaný člen do 3 měsíců od registrace neuskuteční svůj kvalifikační nákup, který se musí skládat alespoň z dvou parfémů MAYBE.

Člen klubu se se svými otázkami obrací nejdříve na svého sponzora a pouze v naléhavých případech kontaktuje přímo kancelář společnosti MAYBE Parfum World.

Žádný člen, jehož členství není zcela ukončeno, nesmí být zaregistrován znovu pod jinou sponzorskou linii.

Zaregistrovat se znovu je možné pouze po uplynutí 6 měsíců od ukončení minulého členství.

Členství může být zděděno zákonným dědicem v případě úmrtí člena klubu na základě písemné žádosti. V takovém případě bude členství převedeno i se všemi právy a povinnostmi.

Slovník vůní

A

Ambra Po dlouhou dobu měla ambra přízvisko "černé mořské zlato". Voskovitá, lepkavá hmota se vyskytovala v tropických oceánech. Tyto na hladině se vznášející útvary byly nestrávené zbytky potravy vyvržené z velrybího žaludku a představovaly jeden z nejlepších stabilizárotů používaných pro pafrémy. V dnešní době se ambra vyrábí synteticky v laboratořích voňavkářského průmyslu.
Abelmošusové semeno Olej je lisován ze semen abelmošusového keře. Vzhledem k tomu, že svou vůní připomíná ambru, je často používán jako její náhražka.
Andělika Olej z kořene anděliky, která se pěstuje ve Francii, Belgii a Německu. Voní pižmově a peprně s kořeněným zeleným nádechem.
Anýz Éterický olej se získává z plodů a listoví malého, věčně zeleného aromatického anýzového keře.
Afrikán Afrikán má zpeřené listy a zlaté květy na vrcholku stonku. Poskytuje silně aromatický výtažek s kořeněnými bylinnými tóny.

B

Benzoin Balzámová pryskyřice z tropického styraxového stromu používaná jako stabilizátor vyznačující se kakaovitou sladkostí. Benzoin pochází z Thajska, Vietnamu a Laosu.
Bergamotka Pronikavě vonící silice získaná lisováním z dozrávajícího nepoživatelného plodu velikosti velkého pomeranče a tvaru citronu. Tento keř roste téměř výhradně v jižní části italské Kalábrie. Svěží citrusová vůně bergamotky je důležitou složkou řady jemných parfémů. Je rovněž považována za vynikající stabilizátor.
Bulharská růže Květina pěstovaná v bulharském Údolí růží na úpatí vysokých horských štítů, poskytuje nejjemnější růžovou vůni na světě. K získání jedné libry vonného oleje je zapotřebí přibližně 4000 okvětních lístků růže (Jediná kapka tohoto vzácného oleje je schopna z vůně učinit nezapomenutelný vjem).
Bobrovina, bobří pižmo Původně byla látka získávána z perineálních žláz kanadského bobra. Nahořklá silně páchnoucí látka má vynikající stabilizační vlastnosti. V moderním voňavkářském průmyslu se aroma bobřího pižma včetně všech jeho charakteristických rysů připravuje syntetickou cestou.

C

Cedrová silice Získává se destilací z amerického nebo marockého cedru. Často se jí užívá jako základu pro parfém a pánské kolínské vody, vyznačuje se dřevnatým a vytrvalým podtónem.
Citrus Silice z citronu, bergamotky, limetty, tangeriny a květů pomerančovníku jako typické svou osvěžující nahořklou vůní. Citrusy vydávají ostrý, čistý odér a lze je přidávat do vonných směsí pro vrchní notu.
Cibet Hustá, žlutavá látka s pronikavým zápachem, která se původně získávala z vaku umístěného poblíž pohlavního ústrojí v těle africké cibetky. Dnes dokáže naprosto všechny vnímané noty spjaté s cibetem nahradit synteticky připravovaná látka.
Costus Esence z kořence rostliny podobné sedmikrásce propůjčuje orientálním směsím hřejivost. Obsahuje zelené, fialkovité akcenty.
Citronová tráva Travina původně rostoucí na Východoindickém souostroví, Madagaskaru a v Brazílii - silice se z ní získává destilací v páře či vodě.
Citronová silice Silice vylisovaná z kůry téměř dozrálých plodů rostoucích na jednom zvláštním druhu citroníku. Citronová silice je osvěžující, mírně ostrá a používá se jako vrchní nota v celé řadě parfémů.
Čistý výtažek z kosatce (Orris Absolute) Čistý výtažek z kosatce (Orris Absolute) Získává se z oloupaných, usušených a rozdrcených kořenů kosatce. Je jednou z nejdražších přírodních surovin při přípravě parfémů. Jeho vůně je olejovitá a dřevnatá se sladkými, ovocnými a květinovými podtóny.

D

Dubový mech Stabilizátor získávaný z vonného lišejníku rostoucího na dubech a dalších stromech v jižní Evropě (území bývalé Jugoslávie), Toskánsku a jižní Francii. Často se používá do těžkých buketů a parfémům dodává zemitou nótu.

E

Eukalyptovník Silice z listů eukalyptovníku po sobě zanechává silnou, bylinnou, kafrovou stopu. Původem z Tasmánie, tento strom je nyní hojně pěstován ve Španělsku, Portugalsku a Austrálii.

F

Fialka Vyluhování fialkových silic je obtížné a nesmírně nákladné, protože z jednoho celého akru drobných kvítků pěstovaných v chladném stínu olivovníků a citrusových stromů jižní Francie se získá pouze pár voňavých kapek. Aromatické preparáty umožní, aby se z této krásné vůně těšili všichni.
Fialkový list Silice z listů fialky, ceněná pro své okurkově zelené a peprně bylinné aroma se stopami fialky a kosatce. Produkcí těchto květů se proslavila italská Parma.

G

Galbanum Kořeny ločidla galbanového, keře pěstovaného v Sýrii a Turecku, obsahující klejopryskyřici žlutavě hnědého zabarvení. Dává příjemnou aromatickou, po listech a zeleni vonící, jemnou balzámovitou prchavou silici.
  Gardénie Bílý květ s těžkou a silnou sladkou vůní.

H

Heřmánek Heřmánkový výtažek se získává z medově vonící rostliny, heřmánku. Voní čistě a jemně.
Hřebíček Hřebíčková silice a čistý výtažek jsou získávány ze sušených květinových poupat štíhlého tropického stromu, hřebíčkovníku, rostoucího v Moluccasu. Pěstování hřebíčkovníku má tradici alespoň dvou tisíc let. Tvůrce vůně používá esence z hřebíčkových poupat kvůli sladce kořeněné nótě, kterou vůním tato surovina dodává.
Hyacint Modře, bíle, růžově či nafialově kvetoucí cibulovina divoce rostoucí v olivových hájích v okolí Grasse. Květ hyacintu kolem sebe šíří jemnou vůni, jakmile se na stonku rozvine první kvítek. Po zředění nabývá hyacintová silice hladkou, sladkou, ale přitom silnou vůni.

I

Ilang-ilang Doslova se překládá jako ""květy květů"" - květ stromu ilang-ilang, jenž může dorůst až do výšky 60 stop, se vyskytuje na Madagaskaru a na Filipínách. Květy jsou zelenožluté s červeným středem a rostou ve shlucích po třech až čtyřech. Silice získávaná z květů je silná, sladká a poněkud balzámovitá a orientálním typům parfémů dodává onen "první dojem". Ilang-ilang změkčuje a zaobluje silné nóty ve vonné kompozici a dobře ladí s jasmínem a fialkou. Destilace jedné várky trvá 24 hodin.

J

Jantar Původ najdeme ve smrku - je jednou z nejstarších fosilních pryskyřic (nezaměňovat s ambrou). Po zpracování je výsledkem lepkavá, medovitá hmota, jejíž kouřový, smolový odér je ideální pro "kožnaté základy". Je-li výrazu použito k popisu, označuje vůně, jež jsou dramatické, teplé a pudrovité.
Jasmín Něžné, bílé květy, z nichž se získává jeden z nejdůležitějších éterických olejů. I to nejmenší množství tohoto silně vonícího oleje dodá jemným vůním hladkost a energii, vlastnosti, jež jsou pro ně navýsost významné. Jedna libra jasmínového výtažku stojí - v závislosti na trhu - několik tisíc dolarů. Jasmín se pěstuje ve Francii a existuje ho na 200 druhů, jeho skutečnou kolébkou jsou Egypt, Alžírsko a Itálie. Jasmínové květy se sbírají ručně a před svítáním, jinak totiž ztratí až 20% své vůně. K výrobě 2 liber oleje je zapotřebí 12 000 liber těchto půvabných bělostných kvítků.
Jalovec Výtažek je produktem plodu stále zeleného jalovcového keře nebo stromu. Voní příjemně a aromaticky.

K

Kardamon Vonná silice se získává z kardamonu destilací. Kardamon je rostlina podobná zázvoru, zanechává po sobě pronikavou květinovou stopu. Po šafránu je kardamon nejdražším kořením.
Karafiát Tato květina vydává kořeněné, smyslné aroma.
Kasiová silice Získává se z listů stále zeleného keře, vysoce ceněného právě pro jeho pronikavý skořicovitý odér. Tato silice je rovněž užívána v nápojích na bázi koly.
Koriandr Silice z byliny nazývané koriandr, patřící do téže čeledi jako petržel, je ceněna pro svou kořeněnou aromatičnost.
Klejopryskyřice Pryskyřice nebo balzámy vytékající z rostlin. Vydávají sladký a vytrvalý odér a často se užívají jako fixační stabilizátory.
Kadidlo Připravuje se z klejopryskyřice, při pálení vydává kořeněné aroma.
Kůže Sladký živočišný odér připomínající dým má také své místo ve výběru tvůrce parfémů. Je hřejivý a vytrvalý.
Konvalinka Odér velice vonných zvonečkovitých bílých kvítků již odpradávna okouzluje tvůrce vůní mnoha zemí. Jedinečné aroma je pronikavé a dřevnaté, nicméně sladké.

L

Ladánum Ladánum je měkký, tmavý, hořce vonící přírodní balzám získávaný z keře devaterníku (angl. rock-rose). Parfému dodává kožnatou nótu.
Levandule Dlouho rostoucí stále zelená rostlina se světlefialovým květenstvím, jejíž rodným krajem jsou země kolem Středozemního moře. Vrcholky květenství a stopky jsou destilovány v páře, čímž se z nich získá světle a sladce vonící silice. Nejvíce užívané levandule pochází z jižní Francie.
Liči Výtažek poskytovaný semeny šupinatého, do tvrdé slupky ukrytého oválného plodu stromu stejného jména původem z Číny, se vyznačuje sladkým, ovocným charakterem.
Lesní vůně Esence připomínající aroma čerstvě nařezaného dřeva a kořenů sušených na slunci. Tvůrce parfému dociluje dřevnatého účinku pomocí takových přísad, jakými jsou santalové dřevo a vetiver.

M

Magnólie Sladce a velice silně vonící květy jsou při poskytování svého vonného výtažku značně skoupé. Parfumeráři si tuto esenci tedy často připravují smícháním růže, jasmínu, neroliové silice a ilang-ilangu s aromatickými preparáty.
Mandarinka Silice z mandarinkové kůry. Výrazný a sladce vonící výtažek se velice často používá do kolínských vod.
Mango Aromatická, jemná, ovocná a pižmová vůně čerstvého plodu je tvůrci parfémů napodobována.
Mimóza Zelený květinový výtažek získávaný z květů a stonků stromkovité mimózy. Voní hladce a sladce.
Máta Povzbuzující, osvěžující rostlinná silice je vyluhováním získávána ze stonku a aromatického olistění plazivé máty. Obsahuje mentol.
Mech Odér připomíná aromatické lišejníky a mechovité porosty původně rostoucí na dubu a dalších stromech a navozuje atmosféru hlubokých lesů. Přestože celkový odér mechů lze jednotlivě definovat, každá silice se vyznačuje svou vlastní specifickou vůní.
Myrta Jedna z nejstarších vonných přísad na světě - byla užívána již roku 2000 př.n.l. Je to žlutohnědá aromatická klejopryskyřice, která se získává ze stromu, čechřice vonné, rostoucího ve východní Africe a Arábii.
Muškátový oříšek Semeno obsažené v plodu macizně vonné (muškátovník pravý) rostoucí v řadě tropických regionů. Vyjímečně příjemná, kořeněná vůně je často používána do pánských parfémů.
Májová růže Silný růžový bohatý čistý výtažek z této růže, která se pěstuje hlavně v Maroku, je velice důležitou surovinou pro výrobu parfémů. Bohatá, vytrvalá vůně májové růže zaobluje a zdůrazňuje celou řadu vonných kompozic.
Mařinka vonná Silně aromatická silice se získává ze sladce vonící byliny původem ze střední Evropy.

N

Neroliová silice Destilát připravovaný z pomerančových květů hořkého pomerančovníku. Neroliová silice je lehká a vonné směsi dodává sladký a prchavý nádech.
Narcis Velice vonný žlutý a bílý květ vydávající intenzivní kořeněný, zemitý a slámově sladký odér. Malá množství se často používají k zaoblení květinových vonných kompozic. Pochází z Persie, odkud byla tato květina po trase "hedvábné cesty"přenesena v osmém století do Číny.

O

Otočník Esence se získává vyluhováním z keře otočníku peruánského s drobnými shluky jasně červených či bílých kvítků. Vůně je květinová s mandlovým nádechem.
Oliban Klejopryskyřice ze stromu rostoucího v Arábii a jižní Africe. Používá se nejčastěji v orientálních směsích a je známa zejména svými vyjímečnými fixačními vlastnostmi. Její odér je kořeněný a balzámovitý, podobá se kadidlu.
Osmanthus Připravuje se z květů stromu osmanthus, který roste v Japonsku, Číně a v jihovýchodní Asii. Má květinovou vůni s nádechem švestky a hroznového vína.

P

Pelargónie Pěstuje se na jihu Francie, ve Španělsku, Rusku, severní Africe a Egyptě. Silice z listů a stonků pelargónií je jednou z nejvýznamnějších silic používaných do jemných parfémů. Vonným směsím dodává silice z pelargónie sladce růžový odér a dobře ladí s růží či orientálními notami - vnáší do směsi bohatost a robustnost. Této silice se každoročně vyprodukuje asi 200 000 liber.
Pižmo Látka s velice silným odérem byla původně získávána z podkožního vaku samce pižmového bezparožnatého jelínka žijícího ve Střední Asii. Díky pověsti, že pižmo má afrodisiacké účinky, se používá v celé řadě výrobků. V parfumerii zaobluje vůni tím, že ji dodává měkké, smyslné a pronikavé tóny - často je rovněž připravováno syntetickou cestou.
Pomerančový květ Klasická vůně pomerančového květu byla objevena v Číně arabskými obchodníky a byla považována za symbol plodnosti v manželství. Keř roste ve slunečných klimatech Floridy, Kalifornie, Sicílie a Španělska a výtažek z něžných květů se vyznačuje zvláště plnou lahodnou notou.
Pomerančová silice Je lisována z kůry hořkých i sladkých pomerančů.
Pačuli Silice se získává z listů pěstovaných v Indii, Malajsii na Sumatře a v Jižní Americe. Pačuli je skvělým stabilizátorem a parfémovým směsím dodává exotickou notu - často je důležitou složkou orientálních směsí. V posledních letech se pačuli stalo vůní samo o sobě. Obvykle se používá k kombinaci s vetiverem. V nezpracovaném stavu vydává květ pačuli odér připomínající vlhké dřevo a rezavé železo. Éterický olej má tmavooranžovou barvu a voní sladce, bylinně, kořeněně a po balzámu ze dřeva.
Pepř Silice je destilovaná z červených bobulí východoindického tropického popínavého keře s aromatickými listy. Vůně je ostrá a kořeněná.
Petitgrain Silice destilovaná z listů a proutků hořkého pomerančovníku propůjčuje kolínským a toaletním vodám vyzrálou notu. Často se jí užívá v kombinaci s citronem a pomerančem. Přestože roste v západoindickém souostroví a v Paraguayi, nejlepší surovina se pěstuje v jižní Francii.
Pryskyřice Klejopryskyřice. Klejopryskyřičné výrobky ze stromů a rostlin často užívané jako stabilizátory.

S

Santalové dřevo Silice se destiluje z rozdrceného kmene a kořenů malého stromu pěstovaného v Indii a Austrálii. V Indii jsou tyto stromy chráněny státem a je zakázáno je kácet - ať již na soukromých pozemcích či pozemcích náležejících církvi - dříve, než strom dosáhne věku 30 let. Již kolem roku 500 př.n.l. bylo santalové dřevo užíváno při náboženských rituálech, a stále je ještě součástí těchto ceremoniálů v Indii a Číně. Santálové dřevo v sobě skrývá dřevnatou, balzámovitou notu a velkou hodnotu má coby stabilizátor.
Sturač benzoový (Benjamin) Aromatická křovina vydává kořennou vůni a získávají se z ní tři vonné oleje: z plodů je to olej s ostrou kafrovou vůní, listy vůní připomínají levanduli a kůra a proutky poskytují olej vonící po libavce (angl. wintergreen)
Skořice Skořicová silice se derivuje z vysoce aromatické kůry a listů vavřínovitého keře. Představuje jednu z nejstarších přísad užívanou v parfémech a je typická svou jedinečnou příjemnou vůní.
Silice z růžového dřeva Vydatná silice ze stromu rostoucího v Jižní Americe se používá v aromatických směsích, především pak v růžových kompozicích. Ze silice z růžového dřeva se izoluje výtažek připomínající levanduli, jenž se vyskytuje i u mnoha jiných rostlin.
Šalvěj Svěží, kořeněná vůně získaná ze stále zelené šalvěje se zelenými listy a v létě kvetoucí fialovomodrými kvítky.
Šeřík Vzhledem k tomu, že výtažek z rostlinných částí šeříku či jeho květů neodpovídá přesně jeho známému aroma, tvůrci parfémů si tuto typickou vůni připravují sami smíšením jasmínu, ilang-ilangu, neroliové silice a vanilky.

T

Taragon Nazelenalé květy a úzké listy keříku taragon poskytují hořkosladkou peprnou esenci s anýzovými podtóny.
Tiara Silně vonící bílý květ je domovem na Tahiti a je příbuzný gardénie. Jeho vůně je sladká, svěží a pronikavá s lehce zelenou notou.
Tabák Suché a mechovo-balzámovité nuance používané v pánských vůních připomínají sušený zpracovaný tabák. Výrobci vůní používají výtažek z pravého tabáku, ale mohou jej nahradit i nótami aroma chemického původu.
Tonkové semeno Semena jihoamerického stromu silovoně obecného se namáčejí do rumu a poté suší. V průběhu tohoto procesu se na jejich povrchu usadí bílé krystalky, po jejich zpracování je získán čistý výtažek. Voní teple, sladce, po vanilce.
Tuberóza Člen čeledě liliovitých - květ tuberózy má vůni, jež je pro tuto čeleď atypická. Když se přidá do vonné směsi, obohacuje ji a dodává jí hloubku. Silice se obvykle získává cestou napouštění vonnou esencí. Patří k nejdražším éterickým olejům a vyzdvihne noty gardénie, narcisu a hyacintu.

V

Vanilka Plod nebo semena pnoucí se vstavačovité rostliny pocházející z Madagaskaru poskytují esenci, která celé řadě sladce květinových nebo jantarových bází dodává plnost a hloubku. Vytrvalost vůně vanilky je vynikající.
Verbena Párou se destiluje z litrů verbeny. Cenný produkt, nažloutlá tekutina, má povzbuzující, kořeněnou, svěží vůni a používá se ke zdůraznění a zvýraznění vonných směsí.
Vetiver Tráva s těžkými vláknitými kořeny rostoucí v teplých klimatických podmínkách Haiti, ostrovu Réunion a v Indii - destilací se z ní získává hustý olej. Odér připomíná vůni vlhké půdy a kořenů se silným dřevnatým podtónem - vetiver, jež je skvělým stabilizátorem, propůjčuje vonným směsím suchý temperamentní tón.

Z

Zázvor Dřevnatá, teplá, kořeněná vůně, získávaná ze zázvorovníku.
Zimolez Známá popínavá rostlina s drobnými, silně vonícími květy. Zimolezová esence se většinou může reprodukovat složením z několika různých květinových vůní přírodního původu nebo z aromatických preparátů.