Kotlebovci spúšťajú petíciu na vyhlásenie referenda o vystúpení Slovenska z EU

Za tzv. brexit teda hlasovalo 51,9 percenta zúčastnených voličov, pokým za zotrvanie Spojeného kráľovstva v EÚ sa ich vyslovilo 48,1 percenta. Účasť na referende dosiahla 72,2 percenta registrovaných voličov.

Najnovšie na Britské referendum reagoval predseda Ľudovej strany naše Slovensko Marián Kotleba , ktorý vo svojom videu , poblahoželal Britom z vystúpenia z EU a následne oznámil verejnosti, že oficiálne spúšťa petíciu za referendum o vystúpení Slovenskej Republiky z Európskej únie :

“Občania Veľkej Británie sa rozhodli odmietnuť diktát Bruselu. Pochopili, že ďalšie zotrvanie v EÚ by znamenalo ich postupný zánik. Je najvyšší čas, aby tento potápajúci sa európsky Titanik opustilo aj Slovensko. Preto od pondelka začíname plniť ďalší z našich predvolebných sľubov – začíname zbierať podpisy na vyhlásenie referenda o vystúpení Slovenska z EÚ!” napísal Kotleba na svojom Facebookovom fan page.

Více zde